Selak: Ostvarili smo cilj, nastavljamo dalje

Selak: Ostvarili smo cilj, nastavljamo dalje

Socijalisti su zadovoljni izbornim rezultatom u Banjaluci i izbornoj jedinici 3, gdje su osvojili direktan mandat i ostvarili rast od oko 50 odsto u odnosu na prošle Opšte izbore.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Banjaluci Goran Selak zahvalio je članovima i simpatizerima na podršci, kao i svima koji su bili uključeni u kampanju i sam izborni proces.

Prema njegovim riječima, Socijalisti su pokazali da je moguće voditi iskrenu, korektnu i uspješnu kampanju.

– Napravili smo odličan rezultat. Radili smo timski i pokazali da smo snaga na koju svi treba da računaju. Naš rezultat pokazuje da u Banjaluci ima sve više ljudi koji podržavaju politiku sloge, rada i rezultata.

Nismo se bavili prljavštinama, lažnim obećanjima i tenzijama i ohrabruje činjenica da su građani podržali upravo takvu politiku. Dobrom izbornom rezultatu prethodio je veliki rast broja članova, ali i stalna komunikacija sa građanima, jer Socijalisti su svaki dan sa svojim narodom, i prije i poslije izbora.

Rezultat uvijek može da bude bolji, ali mnogima od nas ovo su bili prvi izbori i prvi veliki zajednički posao. Ostvarili smo cilj, ojačali smo partiju i nastavićemo da jačamo i rastemo. U predstojećem periodu slijedi nam detaljna analiza urađenog i nastavak rada sa još većom energijom. Na nivou grada nastavljamo izuzetno uspješnu saradnju sa koalicionim partnerima, a zahvaljujući podršci naroda imamo veći uticaj i u Narodnoj skupštini i na nivou BiH – istakao je Selak. (RTRS)

Komentari