Policajac u Banjaluci zaprijetio vozaču: Kad te ‘zaždijem’ iza ušiju (VIDEO)

Policajac u Banjaluci zaprijetio vozaču: Kad te ‘zaždijem’ iza ušiju (VIDEO)

Na Facebook stranici “Policija Zaustavlja – Banja Luka” objavljen je video na kome se vidi kako policajac prijeti jednom vozaču koga je prethodno zaustavila patrola banjalučke policije.

U opisu video snimka navodi se da je dečka zaustavila policija i napisala mu novčanu kaznu, a potom, počeo da se prijeti.

Na snimku se čuje kako iznervirani policajac govori vozaču koji je prišao patrolnom vozilu da će da ga udari toliko jako da će “da upadne u Crkvenu”.

“Odmakni se od auta. Još jedanput se primakni autu, kad te zaždijem iza ušiju, ima da upadneš u onu Crkvenu” Jel’ ti jasno?!”, rekao je policajac zaustavljenom vozaču.

Navodno se cijeli slučaj odigrao kod gradske Tržnice u Banjaluci, a u opisu snimka ne navodi se zbog kakvog prekršaja je vozač zaustavljen.

Iz policije o ovom slučaju se za sada nisu oglašavali.

Snimak je za nekoliko sati pogledalo više od 10.000 ljudi.

⚠️ SHARE / DIJELITE – SVI !!! ⚠️Sinoć je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon što je napisao novčanu kaznu, momku doslovno rekao: "Još jedanput se primakni autu, kad te zaždijem iza ušiju, ima da upadneš u onu Crkvenu! Je l' ti jasno?!" ZAUSTAVLJAJU NA SRED TRAKE !!!Sve se dešavalo ispred Tržnice u Banja Luci. Pogledajte!Vas komentar?

Posted by Policija Zaustavlja – Banja Luka on Subota, 13. Oktobar 2018.

(nezavisne.com)

Komentari