Zvezdina bitka u Napulju za evropsko proljeće!

Zvezdina bitka u Napulju za evropsko proljeće!

Ekspedicija Crvene zvezde nalazi se u Napulju gdje ih večeras očekuje duel petog kola Lige šampiona protiv Napolija. Susret počinje u 21 čas. Šampionu Srbije u igri su neriješen rezultat i pobjeda koja ih ostavljaju u borbi za evropsko proljeće.

Prijatnih, za ovo doba godine, 15 stepeni dočekalo je “crveno-bijele” u Napulju. Trener Vladan Milojević neće moći da računa na Savića, Stojkovića i Boaćija, a pod znakom pitanja je nastup Čaušića.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, izjavio je da nema razloga za strah, posebno što je u obližnjem gradu ostvaren najveći uspjeh u istoriji kluba. Milojević je podsjetio da je u Bariju, udaljenom samo 260 kilometara od Napulja, Zvezda postala prvak Evrope 1991. godine.

“Ne može da se zaboravi šta je bilo u Bariju, sve generacije će se toga prisećati. Niko se u Crvenoj zvezdi nikada nije plašio, niti će se plašiti. U suprotnom ne bismo bili ovde… Respekt Napoliju, dobar tim ima, ali bez straha”, rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Napulju.

Znaju “crveno-bijeli” da ih čeka teška utakmica, ali i u tim okolnostima igrači su optimisti.

“Kažem da nas čeka jako teška utakmica. Kao što smo pokazali protiv Liverpula, rezulat i igra zavise samo od nas i mislim da smo spremni da damo svoj maksimum”, rekao je Branko Јovičić.

Zvezda će u gradu pod Vezuvom imati podršku svojih navijača. Kazna Uefe je istekla i očekuje se da oko 4.000 bude uz svoje ljubimce.

Komentari