Marko Nastić u subotu stiže na prvi Art Of Emotions

Marko Nastić u subotu stiže na prvi Art Of Emotions

U Banjaluci će se 8. decembra održati prva u nizu serijala „Art Of Emotions“ žurki, kojoj će za prvi put domaćin biti poznati banjalučki klub Kabinet.

Domaća zvijezda elektronske muzike i glavni miljenik domaće publike Marko Nastić će biti prvi gost ovog događaja uz sjajnu podršku domaćina Nebs Jack-a.

“Art Of Emotions” je potpuno nova muzička ideja, koja ličnim senzibilitetom prema umjetnosti i muzici ima za cilj organizovati događaje na atraktivnim lokacijama i ugostiti najpoželjnija imena svjetske i regionalne elektronske scene.

Start je zakazan za 22h, a ulaznice će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 10KM do ponoći, a od ponoći cijena ulaznice će iznositi 12KM.

Kao 16-godišnjak, Marko Nastić je postao rezident u beogradskim klubovima Industrija i Omen gde je upoznao Dejana Milićevića, s kojim je započeo projekat „TTP“ (Teenage Techno Punks).

Tokom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni dio svih važnijih tehno događaja u Beogradu i Srbiji. Već do svoje 25-te godine je nastupao sa svetski poznatim DJ-evima kao što su Carl Coks, Richie Hawtin, Marko Carola, Kevin Sounderson, Green Velvet, Adam Bayer, Sven Vath I mnogi drugi. Pridruživanjem timu „Recycled Loops“, kao i potpisivanjem za berlinsku DJ agenciju „Kne’Deep“, Nastićeva internacionalna karijera nastavlja da cvjeta. Svoju prvu vanevropsku turneju odradio je 2002. godine u Brazilu, a sada redovno nastupa u Britaniji, širom Azije i Evrope.

Marko Nastić je stvorio prvu srpsku tehno izdavačku kuću pod imenom Recon Warriors, u okviru koje funkcionišu još dva labela – Recon Light i Traffica.

Komentari

One Reply to “Marko Nastić u subotu stiže na prvi Art Of Emotions”

  1. Povratni ping: My Homepage

Comments are closed.