17. 08. 2022.

PDP: Sankcionisati Suljagića

OHR treba da sankcioniše koordinatora Koalicije “1. mart” Emira Suljagića poslije izjava upućenih protiv Republike Srpske izjavio je danas potpredsjednik PDP-a Zoran Đerić .
Đerić je napomenuo da je OHR ranije “sankcionisao neke ljude” i da sada ima priliku da to uradi i sa Suljagićem, koga potpredsjednik PDP-a smatra potpuno beznačajnom ličnosti i nebitnim političkim faktorom.
Osvrnuvši se na sto dana rada Vlade Republike Srpske, Đerić je ocijenio da je aktuelna Vlada nema jasan koncept izlaska iz ekonomske i socijalne krize, niti prave odgovore.
Prema njegovim riječima stanje u privredi je alarmanto, više od 25 odsto je nezaposlenih u Srpskoj, a nova Vlada ne vidi kako da riješi ovaj problem.
“Nismo vidjeli hrabrost Vlade po pitanju korupcije i kriminala, mada ministar unutrašnjih poslova Radislav Jovičić ima dobre namjere”, rekao je Đerić novinarima u Banjaluci.
On tvrdi da je u obrazovanju i šumarstvu, a naročito u Fondu PIO alarmantno stanje, jer se može desiti da penzioneri ne dobiju svoje zaslužene penzije.

Izvor: agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender