15. 08. 2022.
Besplatno provjerite tehničku ispravnost vašeg vozila

Besplatno provjerite tehničku ispravnost vašeg vozila

Besplatno provjerite tehničku ispravnost vašeg vozila

Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske pozvao je vlasnike motornih vozila da besplatno preventivno prekontrolišu automobile u okviru akcije “Da li vozite tehnički ispravno vozilo – provjerite”, koja će početi danas u Banjaluci i trajaće do 18. jula.

“Stručnjaci AMS Republike Srpske, u više gradova i opština Srpske, besplatno će kontrolisati tehničku ispravnost vozila na pokretnom tehničkom pregledu, odnosno pokretnoj laboratoriji za ispitivanje tehničke ispravnosti vozila”, saopšteno je iz AMS-a.

Akcija ima za cilj da se poveća nivo bezbjednosti saobraćaja u Srpskoj povećanjem stepena korišćenja tehnički ispravnih vozila na putevima.

Pokretni tehnički pregled kontrolisaće ispravnost vozila kod Auto-moto društva /AMD/ Banjaluka danas od 9.00 do 14.00 časova, u Gradišci iz pravca Banjaluke sutra od 9.00 do 13.00 časova, u Modriči u srijedu u blizini AMD-a od 9.00 do 13.00 časova, u četvrtak u Šamcu od 9.00 do 13.00 časova, te u Bijeljini u petak od 9.00 do 13.00 časova.
tehnicki pregled novosti
U Konjević Polju kod Srebrenice kontrola će biti izvršena na benzinskoj pumpi 1. jula, u Vlasenici preko puta benzinske pumpe 2. jula, na Sokocu na raskrsnici Podromanija 3. jula, u Višegradu kod mosta 4. jula i u Rogatici na raskrsnici Ustiprača 5. jula.

U Foči će biti obavljena kontrola 8. jula, u Gacku kod “Autoprevoza” 9. jula, u Trebinju 10. jula, Bileći na raskrsnici Nikšić 11. jula, u Istočnom Sarajevu 12. jula, Doboju 15. jula, Tesliću 16. jula, Kotor-Varošu 17. jula, te Slatini kod Laktaša 18. jula.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender