14. 08. 2022.

Ceca: Sunce na Ušću

Svetlana Ceca Ražnatović je spremna da fanove razgali svojim raskošnim glasom na beogradskom Ušću 28. juna. Za vidovdanski spektakl kompletnu produkciju radi „Miligram music“, i očekuje se da će to biti dosad najveći i najzahtjevniji audio-vizuelni događaj na domaćoj muzičkoj sceni.

Bina će biti u obliku Sunca, a svjetlosni efekti biće zaista fantastični. Prednji dio pozornice biće širok 90 metara i visok 35. Kako bi se dobio prvoklasan zvuk, biće montiran razglas JBL od 1.000.000 vati.

Posebno iznenađenje predstavljaće specijalne animacije, koje će cijeli stejdž pretvarati u ogroman ekran, čija je izrada toliko komplikovana da se, pod nadzorom Aleksandra Milića Milija, počela raditi još u martu. Plesači i muzičari svakodnevno vježbaju i sve se uveliko uklapa u program koji će, kako Mili kaže, daleko nadmašiti hepening na Ušću iz 2006.

Prodaja ulaznica za beogradski spektakl već je premašila sva očekivanja. Ceca trenutno promoviše aktuelni album “Poziv”, kojim je ponovo dokazala da je u samom vrhu estrade.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender