09. 08. 2022.

Manekenka Mina Milenković ipak nije silovana ?!

Nestala manekenka Mina Milenković je pronađena gola i u lošem zdravstvenom stanju u Resniku, nakon čega je izjavila da su je silovali i tukli, kao i da je bila drogirana. Međutim, kako javlja Blic.rs, izvor iz MUP-a Srbije demantuje njene tvrdnje i kaže da nije bilo silovanja.

Ljekarskim pregledom je utvrđeno da Mina ima povrede po licu, i da se trenuno ispituje na koji način je povrijeđena.Manekenka je nestala u subotu ujutru, i to nakon svađe sa dečkom Aleksandrom Ć.

Mina je napravila scenu na splavu, napila se, a zatim je obezbjeđenje izbacilo napolje. Tada je ušla u automobil, koji joj je ranije dao dečko. Autom je udarila nekoliko okolo parkiranih automobila, a zatim izašla napolje. Od tada do nedjelje popodne niko je nije vidio – rekli su u policiji.

Dragi ljudi, zelimo da se zahvalimo svima na podršci i pomoći. Mina je živa, što je u ovom trenutku zaista i ono što je najbitnije. Molimo predstavnike medija da ne spekulišu šta se i kako dogodilo, jer ćemo vas, čim i mi budemo imali više informacija, svakako obavijestiti. Molimo za privatnost, koja je Mini i njenim najbližima preko potrebna u ovim trenucima. Hvala – oglasila se njena porodica putem društvene mreže Facebook.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender