16. 08. 2022.

Ognjen Amidžić i Vlada Vuksanović otvorili klub “Terasa”!

Još jedno ekskluzivno mjesto za noćni provod otvoreno je na Kalemegdanskoj terasi, a domaćini ove gozbe bili su voditelj Ognjen Amidžić i maneken Vlada Vuksanović. Prepun klub pod vedrim nebom obišle su i brojne VIP ličnosti, dok su se prisutni u vreloj noći rashlađivali ledenim koktelima.

Zvanice su počele da dolaze već oko 22:30 časova, da bi se klub punio sve do jedan iza ponoći, dok su oni bez pozivnice stajali na ulazu čak i u dva ujutru.

Tema večeri “My boyfriend is out of town” opravdala je pregršt ljepotica koje su blistale na kalemegdanskoj terasi, a zamisao Ognjena i Vlade je da se ova tema ponavlja svakog petka do kraja ljeta i tako okupi najljepše singl Beograđanke na jednom mjestu.

Nove gazde “Terase” Ognjen i Vlada tokom čitave večeri bili su sjajno raspoloženi, dok je Vlada bio okružen zanosnim djevojkama, budući da od bivše Nataše Bekvalac nije bilo ni traga.

S druge strane, brojne džet-set ličnosti su došle da isprate ovaj događaj, među kojima su bili Milan Kalinić, Marijana Mićić, Žarko Stojanović iz Velikog Brata, zatim manekenka Ivana Stanković, Iva Štrljić i drugi.

U krcatom klubu se za atmosferu pobrinuo di-džej Goran Starčević, a vrelu noć rashladili su i ledeni kokteli koje su ljubazni barmeni štancovali cijelu noć bez prestanka, da bi slavlje bilo uveličano i vatrometom oko jedan iza ponoći, dok se žurka nastavila do sitnih jutarnjih časova.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender