11. 08. 2022.

ZABRANJENO PUŠENJE: Novi album 10. oktobra

“Budući da se radi o jubilarnom albumu, velika je odgovornost i pritisak, ali mislim da smo uradili pravu stvar i da ćemo opravdati očekivanja naše publike koja je bila uz nas sve ove godine”, rekao je frontmen benda Sejo Sekson

U radnoj atmosferi studija Plavi film grupa “Zabranjeno pušenje” privodi polako kraju snimanje novog, desetog studijskog albuma. S obzirom na izuzetnu koncertnu aktivnost u proteklom periodu, većina pjesama s novog albuma nastala je “na putu” pa zato naziv albuma nosi “Radovi na cesti”.

Album će u svim državama regije biti objavljen u istom trenutku, 10. oktobra 2013. u 10 sati. Slušaoci će kompletan album moći besplatno preuzeti na portalima, partnerima izlaska albuma, a to su: Bosna i Hercegovina – Klix.ba, Hrvatska – Net.hr, Srbija – Telegraf.rs, Slovenija – Siol.net, Crna Gora – Cdm.me i Makedonija – Idividi.com.mk.

Veliki uspjeh prvog, najavnog singla albuma “Radovi na cesti”, pjesme “Boško i Admira”, koja je na Jutjubu od objavljivanja pregledana 357.000 puta, pokazao je da i publika, uz bend, nestrpljivo očekuje izlazak novog, desetog albuma “Zabranjenog pušenja”.

Sejo Sekson, frontmen grupe “Zabranjeno pušenje”, u trenucima relaksacije od napornog snimanja rekao  je:

– Budući da se radi o jubilarnom albumu, velika je odgovornost i pritisak, ali mislim da smo uradili pravu stvar i da ćemo opravdati očekivanja naše publike koja je bila uz nas sve ove godine – rekao je Sekson.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender