26. 01. 2022.

Gotovo, Kavani u Čelsiju!?

Iz Italije stižu informacije da je posao završen, Čelsi će Napolitancima platiti 58 miliona evra. Agent kaže da nije još gotovo, no posao je pred zaključenjem.

 

Moglo se i naslutiti, Aurelio De Laurentis obično pravi predstave pre velikih transfera. Tako je prozvao Kavanija, ovaj mu je odgovorio da će morati da porazgovaraju o prijetnji predsjednika da će igraču otkinuti glavu, na kraju, izgleda da je Napoli prihvatio ponudu Čelsija.

Naime, Radio Marte koji je inače zvanični radio fudbalskog kluba Napoli je sinoć javio da je posao pred zaključenjem i da je suma za koju će se Kavani preseliti u London oko 58 miliona evra, pet manje od klauzule.

Njegov agent nije potvrdio transfer.

“Nije gotovo, ostalo je još da se pregovara”, tvrdi Klaudio Anelući, mada nije bio pretjerano uvjerljiv.

Praktično, Kavani nema nijednu drugu ponudu, doduše, želio je u Real, ali Merengesi neće platiti pomenutu sumu.

Uz to, kako pišu mediji u Čelsiju će “El Matador” dobiti više novca, oko 8.5 miliona po sezoni dok je u Realu mogao da računa na nekih milion i po manje.

Čelsi ne nudi igrače kao dio paketa, ispitivali su teren za Toresa, ali je Napoli odbio takvu mogućnost, prije svega jer ne može da plaća Španca više od 7 miliona, što je smiješno u odnosu na njegova sadašnja primanja.

U svakom slučaju, vidjećemo hoće li posao biti priveden kraju tokom dana, ali izgleda da više nema dileme Edinson Kavani će naredne godine predvoditi napad Čelsija.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender