16. 08. 2022.

“Green Vrbas”

Nevladina organizacija “Green Vrbas” organizuje foto – konkurs na temu promocije rijeke Vrbas. Svi koji žele da učetvuju treba da uslikaju omiljeni dio rijeke i da fotografije pošalju na njihovu FB stranicu zajedno sa osnovnim ličnim podacima. Konkurs je otvoren do 7.jula ove godine, a svaki autor može poslati najviše dvije fotografije. Poslije pristiglih prijava biće organizovana projekcija svih fotografija, a autor najbolje fotografije biće nagrađen fotoaparatom.

vrbas 4

“Green Vrbas – Zelena rijeka Vrbas” organizuje i dvodnevni eko festival sa bogatim programom te ujedno i početak otvaranja “Ljeta na Vrbasu”. Kulturno, turistički i edukativni dio eko festival “Dani Vrbasa” održaće se 11. i 12.07.2013. godine u ljetnoj bašti motela Orthodox, gdje će biti održani seminari na temu zaštita životne sredine, promocija kajaka, dajaka i raftinga, likovna kolonija, foto konkurs, takmičenje u pecanju i pravljejenje riblje čorbe.

vrbas 1

Koncertni program će se održati na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel, gdje će 11.07.2013. godine gostovati:
STREET LIFE, CUBISMO i ACOUSTIC BLUE a dana 12.07.2013. godine gostovaće LOGIC SYSTEM DISORDER, ELEKTRIČNI ORGAZAM i SEVDAH BABY.


Ulaz slobodan!

vrbas 5 plakat

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender