14. 08. 2022.

Upražnjena tri direktorska mjesta

Javni konkursi za popunu upražnjenih direktorskih mjesta u banjalučkim “Centru za socijalni rad”, Turističkoj organizaciji (TOBL) i Gradskoj razvojnoj agenciji raspisani su juče i biće otvoreni do 9. jula.

Prema koalicionom dogovoru SNSD-a, DNS-a i SP-a, na čelo Gradske razvojne agencije trebalo bi da dođe neko iz SNSD-a, a u ovoj stranci kažu da bi to mogao da bude Nenad Račić.

Na mjestu direktora TOBL-a, prema najavama iz DNS-a, trebalo bi da ostane sadašnji direktor Ostoja Barašin. DNS će svog kandidata ponuditi i za direktora JU “Centar za socijalni rad”, u trci su tri do četiri kandidata, a konačan stav stranke bi trebalo da bude poznat do kraja sedmice.

Prema dogovoru koalicionih partnera, SNSD-ov kadar trebalo bi da bude postavljen i za direktora “Vodovoda”, a konkurs bi trebalo da bude objavljen sljedećih dana. Novo Grujić iz DNS-a je krajem prošle sedmice postavljen je za direktora “Depota”.

SP su pripale direktorske pozicije u “Gradskom groblju”, gdje bi trebalo da zasjedne njihov odbornik Milan Granula, i u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje gdje planiraju da postave aktuelnog pomoćnika direktora Miru Galić.

Na internet stranici grada Banjaluke objavljeni su i javni konkursi za popunu upražnjenih mjesta na pozicijama članova u upravnim odborima.  Konkurs je raspisan za tri člana UO u JU “Radnički univerzitet” i pet u Javnoj zdravstvenoj ustanovi “Dom zdravlja”. Koalicioni partneri bi trebalo da uskoro razgovaraju i o članovima ovih odbora.

Izvor: agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender