16. 08. 2022.

Dnevni horoskop za 27.06.2013.

Ovan

Nema potrebe za brigu, ako ste danas preplavljeni jakim emocijama, jer će vas one na kraju odvesti na put inspiracije. Veoma je primamljivo da se zadržite u ovom nestvarnom svijetu, jednom kada se počnete osjećati ugodno. Ipak, imate veoma mnogo posla pa zašto da provodite previše vremena izgubljeni u svojim osjećanjima? Ljepota je svuda oko vas; naučite lekciju iz ovog stanja i pređite na kreativnije poduhvate.

 

Bik

Danas se Mjesec nalazi u vašoj jedanaestoj kući donoseći vam emotivnu podršku prijatelja i saradnika. Srećom, nećete morati naporno raditi kako biste dobili potrebnu pomoć. Iako je prihvatanje od strane kolega pravi blagoslov, možda ćete biti u iskušenju da svoj profesionalni život ostavite po strani, kako biste se fokusirali na svoju vezu. Međutim, pametnije je na duže staze da se danas skoncentrišete na posao, a sve drugo će samo doći na svoje mjesto.

 

Blizanci

Danas ne tražite nikoga da vas usmjeri u pravom pravcu, jer intuitivno znate šta trebate uraditi. Čak iako sumnjate u sebe, vjerujte smjernicama koje primate iznutra. Nema potrebe da u glavi imate neki određeni cilj, sve dok se vodite osjećanjima. Umjesto da se vodite logikom, prepustite se i vidite gdje će vas to odvesti.

 

Rak

Iako danas imate dobro razumjevanje situacije dok zamišljate vašu budućnost, u konačnici želite znati šta od toga dobijate. Nema ništa loše u traženju sopstvenih interesa, sve dok ste otvoreni globalnijim perspektivama. Ali, čak iako ste u iskušenju da radite ono što vam se prohtije, cijena nezavisnosti može biti veća nego što to očekujete. Umjesto da impulsivno reagujete, udahnite duboko i zapamtite da su vaši dugoročni ciljevi važniji od trenutnog zadovoljstva.

 

Lav

Postoji nešto što želite, ali niste bili u stanju da to javno priznate. Međutim, Venera danas ulazi u vaš znak inspirišući vas da izrazite ono što vam leži na srcu. Ipak, značajni dijelovi vaše istine još uvijek vrebaju iz sjenke, zahtijevajući od vas da se suočite sa starim strahom. Srećom, rezultat će biti dobar pa se nemojte uzrujavati. Skupite hrabrost da se riješite negativnosti i nastavite kroz dan sa osimjehom.

 

Djevica

Vaši prijatelji i saradnici su sada toliko zabrinuti za vas i vaše blagostanje da će dati sve od sebe da vam pomognu. Međutim, možete osjetiti da neke stvari i nisu previše jasne te možete postati nesigurni oko njihovih motiva. Nije da vas neko pokušava dovesti u zabludu, ali se čini da neko nije u potpunosti iskren. Ne tražite svađu; nećete ništa postići forsiranjem stvari. Neka se priča odvija sama od sebe i onda ćete znati šta dalje.

 

Vaga

Danas vodite računa o svojim obavezama najbolje što možete, čak iako ne znate šta se tačno od vas očekuje. Nažalost, vaša pitanja vjerovatno neće otkriti informacije koje tražite. Umjesto da razmišljate o beskorisnim detaljima, suočite se sa najneposrednijim problemima kada izađu na površinu i ne brinite ni o čemu drugom. Budite svjesni da uspjeh možete postići samo ako idete korak po korak.

 

Škorpija

Čini se da se jedna faza vašeg života završava, ali vi niste pretjerano nesretni zbog toga. Ako ste čekali da vas nešto inspiriše, ovo bi mogla biti vaša šansa. To je kao da očekujete goste, a ne znate ni ko su oni ni kada će stići. Ipak, ima puno toga da se uradi u pripremanju za novu avanturu pa se prihvatite posla bez gubljenja dragocjenog vremena.

 

Strijelac

Previše obaveza na poslu danas vas može spriječiti da provedete kvalitetno vrijeme sa porodicom. Na kraju, želite da razgovarate sa osobama kojima najviše vjerujete. Ali, ovaj dio relaksacije će vjerovatno morati da sačeka dok ne ispunite najhitnije obaveze. Ironično, zahvalnost na životnim blagoslovima danas može biti dovoljna da poboljšate raspoloženje i uživate u danu, bez obzira šta on nosi.

 

Jarac

Dinamičnost vaše veze se poboljšava. Iako možda ne znate šta će se još desiti, možete osjetiti potencijal. Možda ste nedavno imali pozitivnu interakciju sa radnom koleginicom koja istinski razumije vaše namjere i sada će to poznanstvo proći kroz snažnu metamorfozu. Prestanite da brinete o stvarima koje su van vaše kontrole.

 

Vodolija

Prisustvo Mjeseca u vašoj drugoj kući ukazuje da danas možete dobiti pozitivne finansijske novosti. Međutim, možete se prevariti, ako zamišljate da će sve biti savršeno. Izbjegavanje problema sada može vam se obiti o glavu. Srećom, vaša trenutna sposobnost da predvidite pozitivan ishod u kombinaciji sa vašom predanošću poslu omogućava vam da iskoristite priliku.

 

Ribe

Povratak Mjeseca u vaš znak stavlja vas u hipersenzitivno stanje svijesti. Međutim, može vam biti teško da odvojite vaše instikte od pustih želja. Nažalost, previše analiziranja vas izvlači iz intuitivnog stanja te povjerenje zamjenjuje strahom. Čak iako vjerujete da nešto morate odmah učiniti, mudrije je da malo sačekate i dopustite svojim nesvjesnim osjećanjima da isplivaju na površinu. Usporite i odvojite vremana da slušate svoje srce.

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender