17. 08. 2022.

Vendi: Vesna Rivas je zavidna “drndara” !

Iako su se strasti na Farmi bar za trenutak smirile, Vesna Vukelić Vendi ističe da je šokirana ponašanjem Vesne Rivas u rijalitiju.

– Pomislila sam da ovakve stvari može da iznese samo neko ko je ludak, ko nema samosvest, introspekciju, jer ići kao pobesneli pas po Farmi i ujedati druge na životinjskom nivou može svako, ako je lud – kazala je Vendi.

Žao mi je Gordane Božinovske jer je vidim kao Pepeljugu koju su napale maćehine ćerke drndare u svom gnevu, ljubomori i zavisti.

– Prije izvjesnog vremena, kada sam izašla s Farme, srela sam Vesnu Rivas. Udavila me je komplimentima, ali i naglasila da bi ona bila mnogo oštrija, da bi svima j**ala mater, baš po uzoru na Miloša Bojanića. Kaže da joj je idol i da je pokazatelj kako sam protiv svih treba da se krene u rijaliti, kako je to siguran način da se dođe do pobede. Davila me je obašnjavajući do najsitnijih detalja šta se dešavalo u „Farmi“, pa sam shvatila da je pomno sve pratila – ističe Vendi.

Nove runde okršaja jezikom očito tek slijede!

Nezvanično, produkcija realityja “Farma” je riješila da posljednju nedjelju četvrte sezone dodatno “zakomplikuje”, te će se na imanje vratiti svi farmeri koje je publika izbacila u toku prethodnih sto dana.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender