14. 08. 2022.

3 razloga da dodate bijeli blejzer u ljetnu garderobu

Iako je ljeto i zvanično počelo, izuzev par vrelih dana, i dalje se čini kao da smo na početku proljeća. I šta uraditi po tom pitanju, šta obući? Teksas jaknu? Džemper? Zaboravite na zastarjele trendove i “nabacite” bijeli blejzer. Evo i tri razloga zbog kojih biste trebali razmotriti kupovinu popularnog odjevnog predmeta.

 

Možete ga nositi u svakodnevnim varijantama, a on će definitivno odlično uklopiti sa farmericama i baletankama. Još nabacite sunčane naočale i uživajte u predivnom danu.

 

On je dovoljno dobar i za posao te je odlična alternativa džemperu (ko, uostalom, želi nositi džemper ljeti?). Uopšte nećete pogriješiti ako ga uparite sa suknjom cvjetnog dizajna (kao na slici) i laganim ljetnim sandalama. Varijanta koja je totalno opuštena.

 

Nećete se pokajati ni ako ga obučete za večernji izlazak. Takođe, možete ga upariti i sa šorcem, a ako vam se ta ideja ne sviđa, nećete pogriješiti ni sa kapri pantalonama. Dovoljno je da na sve to dodate štikle i već ste spremni za večernji provod sa prijateljicama.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender