18. 01. 2022.

Bosonoga Ceca “razvalila” na Ušću!

Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert na beogradskom Ušću i oborila lični rekord koji je postavila prije sedam godina. Za nepuna četiri sata otpjevala je 47 pjesma, 4 puta se presvukla.

Prema nezvaničnim informacijama sve karte su rasprodate, a na koncertu je bilo oko 150.000 ljudi, mada se spominje i manja cifra. Koncert je obezbjeđivalo oko 700 policajaca.

ceca usce 1

“Sva drhtim! Pre nego što nastavim da pevam želim da se zahvalim Bogu na svima vama. Svima onima koji su došli iz bivših republika! Uživajte večeras. Dragi moji, večeras se osećam najlepše moguće, Ja sam najsrećnija žena na svetu, svi koji volim su večeras ovde. A vaša ljubav mi je najvažnija! Idemoooo…”, rekla je Ceca.

Ceca je u publiku bacila svoj nakit, a veći dio koncerta je pjevala bosa.

ceca usce

“Zbog vas trajem, zbog vas postojim, vi ste me napravili ovakvom – rekla je Ceca, a publika je njene riječi pozdravila aplauzom. “Dragi moji, znate da ne volim da se hvalim. Ali, držali smo rekord po broju posećenosti, a večeras smo oborili i to”

Još jedan domaći zadatak za sve na domaćoj estradi u stilu “tako se to radi”. Osporavana ili ne, pokazala je da je i dalje miljenica nacije.

Izvor: agencije
Foto: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender