17. 08. 2022.

Nole za djecu u Srbiji

Fondacija “Novak Đoković”, 8. jula u Londonu organizovaće dobrotvornu večeru u zanimljivom ambijentu objekta Roundhouse, na sjeveru grada.

Gala događaju koji će biti održan dan poslije finala Vimbldona u muškoj konkurenciji, prisustvovaće mnogobrojne ugledne ličnosti, među kojima je i vojvotkinja od Jorka i globalni ambasador Fondacije Sara Ferguson.

Goldi Hon, Kejt Hadson, Naomi Kembel i Boris Beker takođe će uveličati svečanu večeru na kojoj će se prikupljati novac za Fondaciju.Poznati filantrop i filmski producent Milutin Getsbi i poslovni magnat Ronald Barkl biće predsjedavajući humanitarne svečanosti.

Nole 123

Najbolji teniser svijeta je prošle godine prikupio preko 1,4 miliona dolara na prvoj dobrotvornoj večeri Fondacije u Njujorku.

“Zaista se radujem našoj prvoj humanitarnoj večeri u Ujedinjenom Kraljevstvu. Vizija Fondacije je da podignemo svest o nepovoljnom položaju dece u Srbiji i širom sveta, posebno one dece koja imaju ograničene mogućnosti da dostignu svoj pun potencijal. Nadam se da ćemo uz pomoć prijatelja, porodice i ljudi koji nam pružaju podršku, uspeti da prikupimo novac neophodan za promene i boljitak u životima mališana”, rekao je Đoković.

Izvor: agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender