18. 08. 2022.

Socijalistička partija obilježila 20 godina postojanja

Svečanom akademijom u Banskom dvoru u Banjaluci, Socijalistička partija obilježila je 20 godina postojanja i rada. Osim koalicionih partnera, akademiji je prisustvovao veliki broj zvanica, građana i pristalica stranke.

Lider socijalista, Petar Đokić ponosan je na 20 godina postojanja Socijalističke partije. Učestovala je u brojnim promjenama u Srpskoj, a radili su i na obnovi i saniranju ratnih posljedica. Iako je zadovoljan izbornim rezultatima do sada, Đokić najavljuje da će socijalisti naredne godine doživjeti svoj puni procvat jer za to, kako kaže, imaju viziju.

“SP je potpuno spremna da u narednom periodu preduzme daleko veći teret odgovornosti i uvjereni smo da ćemo uspjeti u tome. Kadrovski smo se isprofilisali i radili smo na ubrzanom konsolidovanju partije i uspjeli smo u tome, ojačali smo je na svim nivoima”, poručio je Đokić.

Socijalistička partija već osam godina zajedno sa Demokratskim narodnim savezom i SNSD-om čini stabilnu koaliciju u Srpskoj. Svečanoj akademiji socijalista prisustvovao je i lider SNSD-a, Milorad Dodik. Smatra da je najveći uspjeh socijalista to što su u veoma teškom i izazovnom vremenu sa svojim programom uspjeli da ostanu na političkoj sceni Srpske. Nakon svečane akademije u Hotelu “Bosna” u Banjaluci otvorena je izložba koja svjedoči radu i djelovanju SP na prostoru Srpske i BiH.

Izvor: agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender