11. 08. 2022.

U Milićima poginuo motociklista

Devetnestogodišnji mladić iz Nove Kasabe, koji je teško povrijeđen u današnjoj saobraćajnoj nesreći u tom milićkom naselju, preminuo je večeras na Odjeljenju hirurgije zvorničkog Medicinskog centra, saopštio je dežurni ljekar Branislav Perić.

On je izjavio da je mladić dovezen u bolnicu bez svijesti i vitalnih parametara, sa znacima krvarenja iz uha i opsežnim povredama glave i vrata, te da je već u trenutku prijema u bolnicu bio mrtav.

Nezvanično, riječ o E.Ј. iz Nove Kasabe koji je, vozeći motocikl pri velikoj brzini, udario u zadnji dio automobila marke golf, kojim je upravljao F.M. /37/ iz Cerske, opština Milići. Do nesreće je došlo oko 16.30.

Golf je od siline udara, sletio s kolovoza, ali je F.M. ostao nepovrijeđen.

Motocikl se odmah zapalio i potpuno izgorio, a nesrećnom mladiću prvu pomoć ukazali su učesnici revijalne fudbalske utakmice, koja se igrala u neposrednoj blizini događaja, povodom 40 godina postojanja Fudbalskog kluba Јadar iz Nove Kasabe.

Na mjestu događaja intervenisali su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice iz Milića, a zbog nesreće i uviđaja bio je u prekidu je saobraćaj na toj relaciji.

Izvor: agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender