17. 08. 2022.

Dnevni horoskop za 02.07.2013.

Ovan

Problemi s novcem vam oduzimaju previše mentalne energije – riješite bar jedan problem jednom i zauvijek! To bi moglo a podrazumijeva opraštanje duga ili traženje dodatnog posla, ali je vjerovatno da će promjena biti velika.

 

Bik

Danas se trebate baviti nečim izuzetno zabavnim – ali ako to ignorišete, mogli biste ostati po strani. Vaša akcija je od suštinskog značaja, ali vam neće uzeti previše energije.

 

Blizanci

Poslovni problemi su danas u prvom planu i iako nisu izazovni, od vitalnog su značaja – pokušajte da ih riješite prije nego uradite bilo šta drugo! Trenutno, vaša energija je zapravo odlična za rješavanje poslovnih problema i drugih zadataka.

 

Rak

Članovi porodice danas očekuju da im pomognete. Jedan od njih može biti zbunjen kako da vam se obrati, što može značiti da je potrebno da istupite i preuzmete vodstvo.

 

Lav

Danas morate potvrditi svoj autoritet – neko blizak vas pritišće, a vi niste sigurni da li da uzvratite istom mjerom. Vaša energija je grčevita i nepovezana, ali ipak ste u stanju da uradite pravu stvar.

 

Djevica

Možete osjetiti nove vibracije koje će vas povezati sa nekim ko vam se već sviđa – sigurno je da će stvari postati još “dublje”! Vaša nevjerovatna energija je upravo u sinhronizaciji sa tom osobom pa planirajte uspjeh.

 

Vaga

Vaša fiksiranost na nekog ili nešto uzrokuje turbulencije – ali postoje dobre vijesti! Ako samo malo popravite situaciju doći ćete do rješenja koje odgovara svima.

 

Škorpija

Danas očekujte pravu borbu – ali to će biti pozitivna vrsta sukoba. Možda neće biti zabavna, ali može dovesti do ozbiljnog kompromisa ili do situacije u kojoj su obje strane pobjednici, što će dodatno učvrstiti vašu reputaciju.

 

Strijelac

Morate se nositi sa nekim ko pokušava da prenese vaše dobre vijesti nekome ko je vama blizak – ta osoba je opčinjena vijestima više nego vi. Pokušajte svu energiju usmjeriti prema vašoj okolini.

 

Jarac

Ne rasipajte energiju danas – iako ste ispunjeni optimističnim nabojem, bolje vam je da čuvajte resurse za izazovnija vremena koja dolaze.

 

Vodolija

Nešto se vraća iz prošlosti i daje ton vašoj sadašnjosti, a to može biti dobro ili loše. Vaš stav pomaže da odlučite u kom pravcu će to ići pa pokušajte biti pozitivni – možete mnogo toga naučiti.

 

Ribe

Osjećate se dobro, a izgledate još bolje. Sada je odlično vrijeme da privučete nečiju pažnju čak iako nemate romantičnih težnji. Dogovorite taj intervju ili osvojite tog odličnog novog prijatelja.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender