14. 08. 2022.

‘Elektrokrajina’: Rok za sklapanje ugovora pomjeren do Nove godine

Ovo je obradovalo sve građane koji mesecima čekaju da ih službenici ovog preduzeća pozovu na potpisivanje ugovora, a čiji su predsednici zajednica etažnih vlasnika još zimus predali spiskove sa imenima vlasnika stanova, odnosno brojila na području grada i koji ni do danas nisu dobili povratnu informaciju.

Ugovor o snabdijevanju strujom može da potpiše samo vlasnik brojila ili drugo lice, uz punomoć ovjerenu u sudu. Ako je brojilo u kući, pri potpisivanju mora se predočiti lična karta i dokaz o vlasništvu. Sklapanje ovog ugovora se ne plaća. Za stambene zgrade potrebno je prvo da predsjednik zajednice etažnih vlasnika, uz rješenje o registraciji ZEV-a, dostavi spisak stanara, odnosno vlasnika brojila sa jedinstvenim matičnim brojem. Nakon toga, službenici “Elektrokrajine” bi trebalo da pojedinačno pozivaju stanare na potpisivanje ugovora uz ličnu kartu i dokaz o vlasništvu nad stanom.

Ugovori se mogu sklopiti svakim danom od 7-15 sati, a dodatne informacije mogu dobiti putem telefona broj 051/247-100 ili lično u Uslužnom centru/Službi prodaje i naplate u RJ “Elektrodistribucije”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender