14. 08. 2022.

Riječ urednika

Poštovani slušaoci i čitaoci,

Dobrodošli na portal Kontakt radija. Radi se o novom konceptu našeg sajta sa sloganom ’’Pročitajte sve što niste čuli’’. U želji da omogućimo što brži i kvalitetniji pristup informacijama rodila se ideja da Vam ovim putem opširnije prezentujemo vijesti i priče koje uz najbolju domaću muziku možete čuti u našem radijskom programu.

Trudićemo se da na jednom mjestu uz muziku dobijete najnovije vijesti iz Republike Srpske, regiona i čitavog svijeta ali i da naš tim novinara i voditelja svojim istraživačkim radom donosi priče i vijesti prije svega iz Banjaluke, iz našeg komšiluka, o problemima koji muče svakog građanina ili o interesantnim ljudima i njihovim uspjesima.

Predstavićemo Vam, kroz reportaže, uspješna preduzeća, pojedince i organizacije iz Republike Srpske, a najsretniji ćemo biti ako pozitivan i kreativan duh sa naše frekvencije uspijemo da prenesemo i na ovu adresu. Cilj nam je da zadržimo i obogatimo prepoznatljiv  imidž Kontakta, te da ovaj sajt ne bude jednoličan i uobičajen.

U svim oblastima koje budemo pratili, a naročito u politici naš osnovni moto će biti ’’Audiatur et altera pars’’ odnosno ’’Neka se čuje i druga strana’’. Potpuno smo nezavisni od bilo koje političke stranke i svima koji imaju ideje i programe za bolji život naših građana pružićemo prostor da Vam ih predstave i približe.

U kolumnama ćete pronaći različita mišljenja naših istaknutih doktora, politikologa, profesora, pravnika ekonomista i dr., a takođe biće tu i intervjui uglednih političara i drugih uspješnih ljudi iz raznih oblasti. Saznaćete njihova mišljenja o raznim društvenim i političkim temama ali i o tome koji su njihovi omiljeni bendovi, pjesme i koncerti.

 

Siniša Mihajlović

glavni i odgovorni urednik

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender