14. 08. 2022.

Znakovi da je muškarac zaljubljen

Za razliku od žena koje se osjećaju veoma udobno u izražavanju osjećaja, muškarci su veoma škrti po tom pitanju. Upravo zbog toga se veoma veliki broj žena pita da li je muškarac s kojim se viđaju zaljubljen u njih ili se viđa s njima zbog zabave i dobrog provoda. Ako se nađete u ovoj situaciji, postoje mali znaci koji će vam pomoći da shvatite gdje se nalazite u vašem odnosu sa muškarcem. Pa, da vidimo.

 

On te upoznaje sa svima

Jedan od najsigurnijih znakova da je muškarac zaljubljen u ženu je kada je upoznaje sa njegovim prijateljima, kolegama, porodicom i svim drugim osobama u njegovom okruženju. To je muškarčev način da “obilježi svoju teritoriju”, govoreći drugima da je dotična dama “zauzeta”.

 

On primjećuje samo tebe

Obično se kaže da oči govore više od riječi. To je apsolutno tačno kada je riječ o zaljubljenim muškarcima! Kada je muškarac zaljubljen, on ne može odvojiti oči od žene. Muškarci su “vizuelna” bića tako da, kada imaju ispred sebe ženu koju žele, oni jednostavno ne mogu prestati buljiti u nju! Naravno, ako žena to primijeti ili uzvrati pogled, oni su dovoljno pametni da pogledaju u drugu stranu. Ako se muškarac kojeg viđate ovako ponaša, znajte da ste mu “zavrtjeli” glavu.

 

On obraća pažnju na tebe

Još jedan znak da je muškarac zaljubljen u tebe je kada sluša i obraća pažnju na sve što kažeš. Ako tvoj muškarac pokušava da sazna što više o tebi, ako pamti šta si se sviđa, a šta ne, to pokazuje da se zaljubljuje u tebe.

 

On se brine o tebi

Da li je on zabrinut za tvoju dobrobit? Ako ste bili vani do sitnih sati, da li se ponudi da te otprati kući? Ako si u nekoj vrsti nevolje, da li on ostavlja prijatelje, posao i sve drugo da bi bio pored tebe? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, to pokazuje da je muškarcu s kojim se viđaš veoma stalo do tebe!

 

On te čini srećnom

Ako razmišljaš: “Kako da znam da li me voli?”, jedan od sigurnih znakova je da će on uraditi sve na svijetu da te učini srećnom. On će ići s tobom u shopping, iako mrzi i samu pomisao na dotičnu radnju. On će te iznenaditi cvijećem, čokoladom ili neočekivanim izletom ili putovanjem. Drugim riječima, uradiće sve na svijetu da bi vidio osmijeh na tvom licu.

 

On ti je privržen

Zaljubljeni muškarac će uraditi sve da ne povrijedi svoju izabranicu. On će je poštovati, brinuće se za nju i biće joj vjeran. Dakle, ako se tvoj muškarac zabavlja samo s tobom, nikada te nije prevario i kada priča o svojoj budućnosti i tebe uključuje u tu priču, to pokazuje da je on veoma ozbiljan u pogledu vašeg odnosa.

 

Govori bezbroj puta da te voli

Muškarac koji je zaljubljen ne boji se da to kaže ženi. Ako te tvoj muškarac zove svako malo da ti kaže da te voli, ako usred filma kaže da te voli, ako ti to isto kaže dok se vozite, ako to stalno ponavlja – to pokazuje da on gaji veoma duboka osjećanja prema tebi.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender