18. 08. 2022.

Dnevni horoskop za 05.07.2013.

Ovan

Možda ćete flertovati sa nekim ko vas uopšte ne zanima, ali to je samo dio igre. To može biti uzajamno pa pokušajte da danas i sutra ne preduzimate ništa ozbiljno.

 

Bik

Danas ste isuviše brzi, jer vam je veoma teško da usporite. Možda pokušavate da pratite tempo ljudi oko vas, što bi značilo da niste u opasnosti od pada i neuspjeha.

 

Blizanci

Vaša društvena energija danas je na vrhuncu te ste ubijeđeni da ćete sresti nekoga ko je predodređen da igra važnu ulogu u priči vašeg života. Dobro otvorite oči!

 

Rak

Danas morate preduzeti ozbiljne korake kako biste popravili uznemirujuću situaciju što podrazumijeva suočavanje sa nekim koga biste najradije izbjegli. U tome nema ništa loše. Možete razviti “deblju kožu”.

 

Lav

Druženje je danas od ključnog značaja – izađite i družite se sa svojim prijateljima. Trebali biste biti u stanju da prijatelje i članove porodice pridobijete na svoju stranu u obavljanju malih nestašluka. Samo naprijed!

 

Djevica

Danas morate biti u najboljem izdanju, jer vaš trud može promijeniti dan iz lošeg u dobar. Možda će vam biti potrebno malo više vremena, ali ako ne pokušate ne postoji ni način da saznate.

 

Vaga

Morate da pronađete nekoga ko razumije vašu situaciju i da porazgovarate o svemu. To može biti koleginica ili stara prijateljica, jer ako se oslanjate samo na sebe, stvari mogu postati veoma teške.

 

Škorpija

Danas nije dobar dan za kockanje, bar ne za vas. Dakle, što dalje od igara na sreću i ne pomišljajte da danas nekome posuđujete novac. Igrajte na sigurno!

 

Strijelac

Danas vam se dosta toga dešava pa se pobrinite da, koliko god je to moguće, izbjegavate bilo kakvo odvraćanje pažnje. Nije da trebate biti uzor efikasnosti, ali je ipak bitno da odredite prioritete.

 

Jarac

Pomozite prijateljici ili koleginici – imate nešto što im je potrebno, mada one možda neće ni pomisliti da vas pitaju. Ako su vam oči otvorene, trebali biste vidjeti priliku da poboljšate svoju karmu.

 

Vodolija

Vaš ljubavni život počinje da pršti! Ako niste u vezi, otvorite oči i bacite pogled na one koji gledaju u vašem smjeru. Ako ste u vezi, danas ćete imati dan pun ljubavi!

 

Ribe

Život vas pomalo troši, ali vi znate da je ovo faza koja bi uskoro trebala da se završi. Ako se osjećate svladano, što je velika vjerovatnoća, nađite mirni kutak u kojem ćete se osjećati bezbjedno i sačekajte da vidite šta će se sledeće desiti.

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender