14. 08. 2022.

Dodik uvjeren u podršku sa Sokoca

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas na Sokocu da je uvjeren da će SNSD u ovom mjestu dobiti podršku kakvu je imao ranije.

Dodik je na Sokocu prisustvovao izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SNSD-a, na kojoj je za predsjednika ovoga odbora izabrana Tanja Tomčić-Bulajić.

Lider SNSD-a rekao je novinarima poslije sastanka da ova stranka na Sokocu ima snagu, organizaciju i članstvo, kao i sposobnost da izabere novo rukovodstvo.

Prema njegovim riječima, SNSD je na Sokocu izgubio na lokalnim izborima zbog svojih unutrašnjih slabosti, a ne zbog toga što su neke stranke bile jake.

On je naveo da su danas analizirane aktivnosti partije i da je SNSD u cijeloj Republici Srpskoj u naponu rekonstrukcije i stabilizacije, za šta je najbolji primjer OO SNSD Sokoca, gdje su završeni izbori u svim mjesnim odborima.

Dodik je izrazio uvjerenje da SNSD ima obraz kod naroda, ističući da je u ovoj opštini za vrijeme vladavine ove stranke uloženo više od 30 miliona KM republičkih sredstava i da je stranka iza sebe ostavila konkretne projekte.

Bulajićeva je rekla novinarima da će vrijeme pokazati šta SNSD može da uradi u narednom periodu, “a može mnogo da uradi – samo treba rada, reda i discipline”.

Na sjednici je izabran novi Izvršni odbor od sedam članova OO SNSD-a za čijeg je predsjednika izabran Bojan Tošić, a potpredsjednici su Goran Pajić i Srđan Jolović.

Izvor: agencije

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender