14. 08. 2022.

Orić: Oni su meni ubijali narod, a ja njima ubijam ego!

Ratni komandant Srebrenice Naser Orić reagovao je  na demantije bivšeg šefa državne bezbjednosti Jovice Stanišića i nekadašnjeg visokog oficira Veselina Šljivančanina Vojske Jugoslavije, u kojima oni tvrde da nisu tačni navodi da je Vojislav Šešelj fizički htio da se obračuna s Stanišićem i Šljivančaninom.

– Oni neka reaguju, imaju pravo na to. Meni ne pada na pamet da se s njima prepucavam preko medija. Sve što sam izgovorio gospodinu Huseinoviću, on je napisao, a izgovorio sam istinu. To što njima ta istina ne odgovara, ja ne mogu mnogo da učinim. Ne mogu da razmišljam o tome da li sam povrijedio nečiji ego ili ne, pogotovo me ne zanimaju ljudi kao što su njih dvojica. Oni su meni ubijali moj narod, a ja njima eto kao ubijam ego – izjavio je Orić.

Knjiga u kojoj Naser Orić priča o svom životnom putu od detinjstva, potom perioda kada je bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a Srbije i telohranitelj Slobodana Miloševića, preko ratnih godina u Srebrenici, potom borbe za dokazivanje nevinosti u Hagu i sukoba sa grupama i pojedincima iz bošnjačkog rukovodstva, ne prestaje da izaziva reakcije prozvanih u knjizi, od bivših šefova državne bezbjednosti Jugoslavije do najviših oficira Armije Republike BiH.

U jednom poglavlju se govori o prisnim odnosima Nasera Orića sa estradnim zvezdama poput Zdravka Čolića, Lepe Brene i Šabana Šaulića.

Izvor: agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender