16. 08. 2022.

Čačak: Preminula nakon ranjavanja od strane bivšeg supruga

U čačanskoj bolnici preminula je B. G, kojoj je bivši suprug R.D. nanio teške tjelesne povrede nožem u kafani “Bibilioteka” u Čačku, potvrđeno je jutros u toj bolnici.

Dežurni ljekar na odjeljenju intenzivne njege čačanske bolnice Ana Jovičić rekla je da je povrijeđena žena već pošto je primljena sinoć u bolnicu, bila bez svijesti, pritiska i pulsa.

“Povrede su bile veoma teške. Imala je preko 20 uboda u predjelu ramena, toraksa i glave. Vršena je reanimacija, međutim tri minuta nakon ponoći podlegla je povredama”, navela je Jovičić.

Njenom bivšem suprugu, kako je dodala, stanje je stabilno, iako je po prijemu na odjeljenje intenzivne njege čačanske bolnice bio životno ugrožen.

Čačanska policija saopštila je da su u subotu oko 21 sat, u bašti kafane “Biblioteka”, u ulici Dr Dragiše Mišovića u Čačku teško povređeni bivši supružnici R. G. (53) i D.G. (45), iz Atenice.

Kako se navodi u saopštenu, R.G. je iz, za sada, neutvrđenih razloga, sa više uboda nožem teško povrijedio svoju bivšu suprugu, a nakon toga i sebi nanio povrede nožem.

Uviđaj je obavio istražni sudija Višeg suda u Čačku u prisustvu policijskih službenika Policijske uprave, dodaje se u saopštenju.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender