14. 08. 2022.

Dačić: Nema svađa s Vučićem i Dinkićem

Na sastanku s prvim potpredsjednikom Vlade Aleksandrom Vučićem i ministrom Mlađanom Dinkićem se nije dogodilo ništa spektakularno, kaže premijer Srbije Ivica Dačić.

– Ništa spektakularno se nije desilo u smislu možda nekih očekivanja da će tu doći do nekih svađa, teških reči. Naprotiv, dogovorili smo se kao ozbiljni politički ljudi o koracima koje treba da preduzmemo – izjavio je Dačić.

Premijer Srbije je rekao da će razgovarati o ciljevima i zadacima koje Vlada treba da ima u narednom periodu.

– To znači da ćemo do kraja jula razgovarati o svim zadacima koje će Vlada imati u narednom periodu, a naravno, to obuhvata i presonalna rešenja ali obuhvata i realizaciju nekih drugih ciljeva – rekao je Dačić.

On je dodao da ima još tri nedjelje do kraja ovog mjeseca, prve nedjelje bi trebalo da se raspravi šta će biti sljedeći ciljevi.

– U drugoj nedjelji stranački organi stranaka koje čine koaliciju bi trebalo da utvrde određene predloge. I u poslednjoj nedelji to treba da bude na sednici vlade i parlamenta – objasnio je Dačić.

Ono što ovu Vladu drži zajedno jesu rezultati – dok ima rezultate ima i ove Vlade, dodao je.

Dačić je istakao da se razgovor o rekonstrukciji Vlade poklapa sa godišnjicom njenog formiranja i da će se svake godine u ovo vrijeme analizirati rad Vlade.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender