17. 08. 2022.

Dnevni horoskop za 08.07.2013.

Ovan

Danas slušajte svoj unutrašnji osjećaj – on šalje veoma jake signale, ali ih možete veoma lako izgubiti, ukoliko ne smanjite buku oko sebe (posebno kod kuće). Provedite malo vremena sami kako biste bili u stanju da razaznate šta vam to intuicija govori.

 

Bik

Ne možete, a da ne kažete drugima kako se osjećate, tako da možete i kontrolisati na koji način ćete to uraditi. Možda će vam biti lakše da to uradite licem u lice, ali okolnosti u kojima se nalazite “diktiraju” alate koje ćete koristiti.

 

Blizanci

Finansijska pitanja danas dominiraju vašim načinom razmišljanja, ali da li su ona stvarna ili samo bespotrebno brinete? Pokušajte da dobijete određenu pomoć prilikom donošenja odluka, kako biste uspjeli da napravite pomak.

 

Rak

Počnite danas nešto novo. To može biti novi posao, novi flert ili čak najbanalnija stvar kao što je novo obećanje da ćete frižider čistiti redovno. Što god da je u pitanju, ućiniće vam život slađim!

 

Lav

Niste sigurni da li zaista znate šta radite, ali biste trebali utvrditi da li vaši prijateji odgovaraju na vaše akcije kao da ste na pravom kolosijeku. Nastavite se kretati!

 

Djevica

Vaša društvena energija je opuštena, prijatna i spremana za akciju. Odlično je vrijeme da se povežete i uspostavite nove konekcije koje vam mogu pomoći da ispunite profesionalne ili romantične ambicije.

 

Vaga

Vaše ustaljene navike danas život čine izazovnijim nego inače – ne upražnjavajte ih danas i probajte nešto novo! Ako ste vi ti koji izazivate promjene, možete kontrolisati ishod.

 

Škorpija

Danas morate biti uz prijateljicu koja je krenula stranputicom. Vaša moć ubjeđivanja pomoći će joj da vidi svjetlo na kraju tunela. Ovakvo ponašanje će vam vratiti dobru karmu.

 

Strijelac

Vrijeme je da uhvatite korak sa nekim bliskim, iako je to lakše reći nego uraditi. Pokušajte da ne brinete previše o ishodu razgovora. Samo počnite pričati i dobre stvari će isplivati na površinu.

 

Jarac

Vaše nove ideje dovešće posao na mnogo viši nivo nego što ste to očekivali. Pokušajte da ne brinete previše, jer bi to, zapravo, mogla biti prekretnica vaše karijere! Prigrlite promjene.

 

Vodolija

Možda vam se i ne ide na tu zabavu, poslovni razgovor ili izlazak, ali ne možete dopustiti raspoloženju da vam upropaštava život! Čistite kuću par minuta, brzo hodajte ili uradite što god je potrebno da se ponovo pokrenete.

 

Ribe

Nalazite se usred kreativne plime te biste trebali biti u stanju da na sladak način uzdrmate stvari sa prijateljima, kolegama i onima koji su vam najbliži. Saznajte da li su ljudi koji vas okružuju spremni za novu igru.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender