17. 08. 2022.

Đoković: Humanitarno veče u Londonu za djecu Srbije

Fondacija “Novak Đoković” organizovala je humanitarno veče u Londonu sa ciljem da poveća svijest o problemima ranog razvoja djece u Srbiji i da obezbjedi novac kako bi se još više investiralo u neophodne projekte, kao i izgradnju objekata Školica života.

novak 0001

“Ova organizacija napravljena je kako bi pomogla ugroženoj deci u Srbiji, ali i mališanima širom ostatka sveta. Uz pomoć prijatelja i porodice nadam se da ću uspeti da prikupim dovoljno novca olakšao život mladoj deci kojoj je pomoć potrebna”, rekao je Đoković.

novak 00012

Novak i njegova djevojka Jelena Ristić pridružili su se zvanicama iz džet seta, među kojima su vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson, legendarni Boris Beker, kao i Džerard Batler.

00005

Na donatorskoj večeri je ogroman broj poznatih ličnosti iz svih svera života i šou biznisa. Očekuje se veliki broj zanimljivih ponuda za zainteresovane ponuđače.

Joel Ryan

Tako je legendarni gitarista Roling Stonsa Roni Vud ponudio svoju ličnu gitaru, dok je Džerard Batler ponudio 10.000 funti za ‘izlazak’ sa Džeremijem Pivenom.

00006

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender