23. 01. 2022.

Dnevni horoskop za 10.07.2013.

Ovan

Danas se osjećate impulsivnije nego inače pa očekujte i da budete pomalo “otkačeni”. Danas vam je samo do zabave i smijeha, ali okolina možda neće biti u stanju da se nosi sa ovakvim ponašanjem!

 

Bik

Morate biti strpljiviji sa tom čudnom osobom koja se ne uklapa u vašu grupu. Pokazivanje tolerancije će se isplatiti na duge staze pa čak iako morate stisnuti zube da biste to i postigli.

 

Blizanci

Budite blagi prema svima koji su vam danas u blizini – oni imaju dovoljno briga! Danas je jedan od onih dana kada nekome možete pružiti utjehu, ako odlučite da im želite biti podrška.

 

Rak

Vaša impulsivna strana danas će “prodrmati” jedan dio vašeg života pa vidite možete li se snaći na ovim novim temeljima. To možda neće biti savršeno ugodno, ali biste trebali biti u mogućnosti da napravite kompromis.

 

Lav

Potrebno je da se opustite i uživate u današnjoj nevjerovatnoj energiji! Odličan je dan za pomak u karijeri ili da izađete sa tim tipom kojeg već sedmicama odmjeravate.

 

Djevica

Pokušajte da se opustite i dišete duboko kada se suočite sa današnjim velikim problemom. Možda ćete poželjeti da uzvratite udarac, ali danas je fleksibilnost ključ uspjeha.

 

Vaga

Danas ste zaduženi za neku veliku i važnu stvar pa se pobrinite da dobijete ponešto od svih drugih koji su u to uključeni! Danas je odlično vrijeme da iskoračite i pokažete ko je šef.

 

Škorpija

Pokazivanje moći u drugoj polovini dana vas može iznenaditi i poremetiti vam planove, ali ćete biti u stanju da se vratite na mjesto na kojem ste stajali. Čekajte svoje vrijeme i posmatrajte novog igrača, jer ćete mu sigurno brzo pronaći slabu tačku.

 

Strijelac

Danas se osjećate sjajno, a vaša odlična energija će vam pomoći da riješite i najveći problem koji se može pojaviti. Isticaćete se u svemu što danas radite pa uživajte – zaslužili ste.

 

Jarac

Danas se susrećete sa problemima vezanim za posao, ali pokušajte da ih ne uzimate previše ozbiljno. Najbolje bi bilo da zamolite radne kolege ili prijatelje da vam pomognu u njihovom rješavanju.

 

Vodolija

Morate da pronađete sredinu između vaših prijatelja i posla ili između bilo koja druga dva aspekta života koja se suprotstavljaju. To je danas lakše nego što mislite!

 

Ribe

Danas se morate nositi sa nejasnom granicom između mašte i stvarnosti, ali to je nešto u čemu postajete sve bolji. Ipak, možda ćete ovaj put trebati podršku prijatelja.

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender