16. 08. 2022.

Dodik naredio orkestrirani napad na opoziciju

Iz Partije demokratskog progresa (PDP) danas je saopšteno da je, po njihovim saznanjima, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik “izdao nalog da se u narednom periodu izvrši orkestriran napad na opoziciju, kroz optužbe za saradnju sa strancima i pokušaj kriminalizacije”.

“Aktivnosti SNSD-a biće posebno usmjerene na PDP, jer je PDP najdirektnije ukazao na ogroman kriminal SNSD-ove vlasti i, između ostalog, podnio krivičnu prijavu za pet konkretnih slučajeva Okružnom i Specijalnom tužilaštvu. Pored toga, brojni smišljeni tekstovi i prilozi u režimskim medijima, sa ciljem razbijanja PDP-a, nisu dali rezultat”, tvrdi se iz te stranke.

Najdirektniji napadi SNSD-a biće, navode, usmjereni na PDP-ovog gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića, “koji je postao simbol otpora u Hercegovini i jedan od najvećih protivnika bahate i diktatorske politike predsjednika Dodika”.

Uprkos svemu, PDP neće posustati i u narednom periodu će, kako dodaju, još direktnije ukazivati na kriminal i korupciju u vladajućoj koaliciji, jer svako ko je pljačkao narod Republike Srpske mora za to odgovarati, bez obzira o kome se radi i iz koje partije dolazi.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender