18. 08. 2022.

Zvezda: Milevski, Umaru, Betao?

Dolascima igrača Ninkovića, Pečnika i Kovačevića tim dobija fizionomiju, ali “crveno-beli” i dalje traže štopera, i od prije nekoliko dana napadača.

Najzvučnije ime je Artem Milevski, nekadašnji napadač Dinama i ukrajinski reprezentativac koji je slobodan igrač. Govori se i o povratku Aleksandar Lukovića i Abubakara Umarua, te dvojici Latinoamerikanaca Peruanca Arauha i Brazilca Betaa.

Opšti utisak je da će sredina terena biti veliki adut crveno-belih, posebno nakon najava da bi i Luka Milivojević mogao da ostane u Ljutice Bogdana.

Napad će nakon odlaska Mudrinskog, možda dobiti prinovu, mediji najavljuju da je čelnicima Zvezde ponovo interesantan Abubakar Umaru, a veliko iznenađenje mogao bi da predstavlja dolazak ukrajinskog reprezentativca i napadača kijevskog Dinama Artema Milevskog.

Ukrajinski napadač, poznat po velikim fudbalskim kvalitetima, ali i po boemskom životu, trenutno nema klub, a kontakt je uspostavljen preko njegovog odličnog prijatelja, Miloša Ninkovića. Prošle sezone nije bio strijelac na 15 utakmica.

Mnogo veće i “goruće” pitanje je pozicija centralnih defanzivaca. Beogradski mediji danima se već bave licitacijama i imenima. Čak i skraćena lista broji najmanje desetak imena, a gotovo svaki dan pojavljuje se neko novo.

Ipak, kako saznajemo, imena Peruanca Migela Arauha Blanka i Aleksandra Lukovića trenutno su u prvom planu.Sve to moglo bi da se promijeni, i ukoliko ponovo Ninković pomogne i uspostavi kontakt sa još jednim svojim višegodišnim saigračem Brazilcem Betaom.

On je u dva kluba bio saigrač prvoj zvijezdi crveno-belih, ali će, ukoliko do njega i dođe, nakon prvog kontakta, ostatak posla, u skladu sa finansijskim mogućnostima moraće da završi uprava kluba.

Jedan centralni defanzivac stiže do evropske premijere crveno-belih, ali je jasno i da će teško debitovati na tom meču.
Izvor. B92

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender