18. 08. 2022.

Počeo EXIT

Svečano otvaranje festivala počelo je u 20 časova na glavnoj bini. Prvo veče proteklo je uz nastupe jednog od najvećih producenta svih vremena, velikog Nile Rodgersa & Chic, hor Viva Vox, uz Marčela i Iskaz i uz nesvakidašnju ceremoniju otvaranja koju su izvele međunarodne performans trupe Area 51, Arcadia i domaće – Alternacija i Duplo Dno. Pred kraj večeri nastupio je Chic, a veče je zvanično zatvario Xilient u okviru UKF X-bass programa.

Rudimental, Diplo, Ana Popović, Moonspell, Eric Prydz, Fatboy Slim i još mnogo mnogo imena obilježiće ovogodišnji festival. Biće i novih bina, tajnih žurki, chill i fun zona i mnogo toga zbog čega će ovogodišnji EXIT biti veoma poseban!

Exit 3
Glavna bina festivala dugačka je preko 30 metara, sa do sada najboljim ozvučenjem i sa rasvjetom koja će se svaki dan mijenjati i evoluirati, pa će i sam “stejdž” svaki dan izgledati drugačije.

Komplet ulaznica možete kupiti po cijeni od 11.990 dinara.
Sav prihod od prodaje ovog dana biće usmjeren u fond za obnovu i promociju Petrovaradinske tvrđave.

Trenutna cijena ulaznica po danima iznosi 2.990 dinara. Ukoliko ne budu rasprodate, jednodnevne festivalske ulaznice biće skuplje na kapijama Exit festivala.

Egzit V.

Glavna bina „Egzita“ smještena je u srcu Petrovaradinske tvrđave, a maksimalni kapacitet okolnog prostora je 35.000 ljudi. Svake godine na glavnu binu se penju renomirane zvijezde i muzičari svih pravaca.

Karakteristična je i po tome što poslije glavnih nastupa, u terminima poslije dva ujutru, izlaze najzvučnija imena elektronske muzike. Zato svirke i žurke na glavnoj bini traju uvijek do zore.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender