23. 01. 2022.

Dnevni horoskop za 12.07.2013.

Ovan

Ovo je loš trenutak za “srljanje” kroz obaveze – na taj način ćete prelako napraviti ogromne greške! Potrebno je da idete korak po korak, jer samo na taj način možete izbjeći katastrofu koja bi se mogla desiti.

 

Bik

Potrebno je da danas malo usporite, ali to svakako neće biti teško. Vaša odlična lična energija trebala bi vam pomoći da završite sve obaveze ranije ili da se čak iskradete s posla, ne izazivajući nikakvu pometnju.

 

Blizanci

Nekome ko vam je blizak je potreban vaš savjet, ali vi niste sigurni na koji način da pričate sa tom osobom. Taj vam se problem rijetko dešava pa bi bilo mudro da porazmislite i saznate šta je to što vas zaista plaši.

 

Rak

Danas imate toliko toga na umu, ali je dobra stvar što ćete i dalje biti usredotočeni na zadatke koje obavljate. Sve se dešava s razlogom, a uskoro biste trebali dobiti odgovore na pitanja koja su od suštinskog značaja.

 

Lav

Danas ne osjećate potrebu da iznenađujete bilo koga, što je samo po sebi veliko iznenađenje! Ako vas bilo ko pokuša natjerati da ga zabavljajte, jednostavno ignorišite poziv i vratite se poslu. Oni bi trebali shvatiti ovu poruku.

 

Djevica

U potpunosti ste fokusirani na sitne detalje i to vam se sviđa. Oni će se razvrastati na najprijatniji način pa čak iako gubite vrijeme na njih, oni će izgledati sve bolje i bolje.

 

Vaga

Danas biste trebali izbjegavati iskušenje da bijes zadržavate u sebi – to jednostavno nije za svakoga! Pokušajte se opustiti i iskalite svoje emocije na pozitivan način. Vježbanje, umjetnost ili vrištanje u jastuk bi trebali biti od pomoći.

 

Škorpija

Danas ste odlični u planiranju kompleksnih događaja – vaša mentalna energija je odlična za stavljanje pravih stvari na pravo mjesto. Vaši prijatelji i kolege biće impresionirani.

 

Strijelac

Trebalo bi da ne pokušavate pitati druge za nešto više od onoga što su obećali – danas nije dobar dan za usluge. To ne znači da ih ne zaslužujete! Čekajte svoje vrijeme i tražite ih kasnije.

 

Jarac

Danas se osjećate sigurnije u sebe i sposobnije da se suprotstavite svima koji vam se nađu na putu – upravo zbog toga je dobro da se suočite sa njima. I ne brinite o posljedicama, jer ste u stanju da se nosite s njima.

 

Vodolija

Danas se morate nositi sa nekim novim – sa nekim kome se u životu dešava više toga nego što možete zamisliti. Usporite i dopustite toj osobi da priča, jer možete razaznati nagovještaje o tome šta sledeće trebate uraditi.

 

Ribe

Vaša pomoć je danas od vitalnog značaja pa se pobrinite da ljudima date do znanja kako da vam se obrate. Stvari su pomalo nesređene, ali ako samo obratite pažnju, bićete u mogućnosti da sve dovedete na pravo mjesto.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender