16. 08. 2022.

Završeni skokovi sa Gradskog mosta

Borko Miladinović iz Beograda bio je najbolji na ovogodišnjim skokovima sa banjalučkog Gradskog mosta u okviru “Ljeta na Vrbasu”, drugoplasirani je Aleksandar Aleksić iz Užica, dok je treće mjesto osvojio Dino Bajrić iz Sarajeva.

Pored skokova na Vrbasu tradicionalno je održana i kotlićijada, a prisutni su imali priliku da vide nastup kulturno-umjetničkih društava, nastup ronilaca i spasilaca ronilačkog kluba “Buk”, kao i banjalučke mažoretkinje.

Direktor Turističke organizacije Banja Luka Ostoja Barašin rekao je da će narednog vikenda biti organizovani atraktivni sadržaji, trke dajak i kajak čamaca, izbor najljepšeg čamca, kotlićijada, nastupi ronilaca i spasilaca, kao i tradicionalna rafting regata na Vrbasu.

“Ljeto na Vrbasu” se nastavlja u ponedjeljak gdje se u muzičkom paviljonu u 20 časova otvara izložba i promoviše dokumentarni film “60 godina ljeta na Vrbasu”.

“Ljeto na Vrbasu” organizuje Turistička organizacija grada Banja Luka, a ove godine je prvi put organizovan i dvodnevni eko-festival pod nazivom “Dani Vrbasa”, na kojem je prve večeri nastupao Cubismo, a sinoć Električni orgazam i SevdahBABY.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender