18. 08. 2022.

Jovana i Danijel izgubili bebu na “Farmi”!

Dok je Nikolićeva dva dana odsustvovala sa imanja u Lisoviću, saznala je da je imala spontani pobačaj. Danijel i ona su se dogovorili da o tome ne razgovaraju pred kamerama, iako su veoma teško podnIJeli gubitak bebe.

“Bilo nam je veoma teško kada smo saznali da je Jovana imala spontani pobačaj. U tom trenutku smo bili na farmi i koliko god da nam je bilo u tom trenutku strašno, nismo željeli da pričamo o tome jer nismo željeli ničije sažaljenje. Teško smo podnijeli gubitak, ali nas je to još više zbližilo i idemo dalje”, izjavio je Danijel za dnevni list „Alo!“, dok je Jovana otkrila da je tužnu vijest podijelila sa najboljim prijateljima na imanju u Lisoviću.

“Ja sam ljudima sa kojima sam bila bliska na farmi rekla šta se dogodilo, a oni su nas maksimalno ispoštovali i ćutali o tome. Naravno da mi je u tom trenutku bilo teško, bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu” – ispričala je Jovana, a zatim je dodala kako su izgledala dva dana tokom kojih je bila na ispitivanjima i kada nije znala da li će ponovo ugledati Danijela na farmi.

“Trpjela sam jake bolove u donjem dijelu stomaka, ali neko vrijeme nisam ništa pričala. Danijel me je ubijedio da se obratim organizatorima, koji su me odveli u ambulantu u Barajevu. Kako tamo nisu mogli da utvrde o čemu se radi, otišla sam u Ginekološku kliniku „Narodni front“. Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj, a dodali su da će moj organizam sam sve uraditi i da ne moram na operaciju” – rekla je Nikolićeva, koja se ovih dana ne odvaja od vjerenika, a nakon što on upozna njenu porodicu u Nišu, privremeno će se preseliti u Podgoricu, nakon čega će zajedno na jesen živjeti u Beogradu.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender