16. 08. 2022.

Ugljenisana tijela u spaljenom automobilu

U ataru sela Ratković, opština Rekovac, policija je u ponedjeljak pronašla spaljeno vozilo, u kojem su se nalazila dva ugljenisana tijela, potvrđeno je RTS-u.

Predsjednik višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević potvrdio je za RTS da je prema prvim rezultatima istrage u zapaljenom automobilu pronađena dva ugljenisana tijela.

Automobil i tijela su do te mjere izgorjeli tako da je za sada nemoguće utvrditi identitet lica, čak ni pol, a ne može se sa sigurnošću tvrditi o kom automobilu je riječ, kaže Janićijević.

On ističe da je policiji u Jagodini prijavljen nestanak dvije osobe, ali za sada nije izvjesno da je riječ o stradalim licima u okolini Ratkovića.

Ostaci ljudskih tijela su odnijeti pogrebnim kolima, a biće obavljena obdukcija i DNK analiza, kako bi se utvrdio identitet poginulih osoba.

Zapaljeni automobil u ponedjeljak oko osam časova, prvi su pronašli mještani koji su krenuli da seku drva i oni kažu da misle da je automobil marke “audi tt”.

Automobil je pronađen na poljskom putu koji vodi do pašnjaka i šuma, kojim prolaze samo mještani Ratkovića.

Mjesto nesreće je oko 500 metara udaljen od regionalnog puta Rekovac-Kragujevac i dobro je skriven, jer u okolini nema kuća.

Policija je blokirala sve prilaze do zapaljenog automobila dok traje uviđaj i prikupljanje dokaza, koji će dati dokaz na ključno pitanje – da li se radi o brutalnoj likvidaciji ili nečemu drugom.

Istraga o ovom slučaju se nastavlja.

/RTS/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender