16. 08. 2022.

Ivanova čeka kazna, transfer još ne

Kako B92 saznaje u vrhu srpskog šampiona, uprava Partizana je švajcarskom klubu poslala svoje finansijske zahtjeve i još uvek nije dobila odgovor.

U Partizanu očekuju da se tokom nedjelje razgovori ubrzaju nakon čega će biti poznato da li će Ivanov biti prodat Bazelu ili ne.

„Dok Partizan ne dobije pozitivan odgovor od Bazela na finansijsku ponudu, bugarski reprezentativac neće biti prodat Švajcarcima. Ivanov ima odličnu platu u Partizanu i sve do juče bio je i više nego korektan kada je u pitanju njegov odnos prema crno-belom dresu. Međutim, nakon njegovog stava da ne igra u Jermeniji, najvjerovatnije će biti kažnjen. O tome će odlučiti uprava u narednim danima. Tokom cijelih priprema Ivanov je bio komandant naše odbrane, tako da je njegov jučerašnji potez sve zatekao. Mi smo sa njim imali načelni dogovor da on do kraja kvalifikacija ostane u Partizanu tako da ne znamo zbog čega je naglo promijenio stav“, rekao je za B92 izbor iz vrha uprave crno-belih.

Ivanov je izjavio pred meč u srijedu da se danima osjeća loše i da nije sposoban da igra jer mu uprava ne dozvoljava transfer u Bazel.
Izvor. B92 | AG

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender