26. 01. 2022.

Mitrovićev sin prošao kroz crveno vozeći 100 kilometara na čas

Od zadobijenih povreda Andrea je izdahnula na licu mjesta, a vozaču je, poslije saslušanja u policiji, određeno zadržavanje do 48 časova.

– Mitrović je vozio “BMW X6” i velikom brzinom je išao niz Ustaničku ulicu iz pravca Bulevara kralja Aleksandra. Kad je došao do pešačkog prelaza, gde postoji i semafor, pojavila se devojka, koja je prelazila ulicu. Automobil je naleteo na Andreu, koja je od siline udarca odletela čak 30 metara – kazao je izvor “Kurira” iz istrage.

Nakon udarca Aleksandar se nije zaustavio, već je, ne smanjujući brzinu, produžio ka Dušanovcu!

– Aleksandar je vozio još kilometar i tek onda se zaustavio. Prema našim saznanjima, odmah je pozvao oca i ispričao šta se desilo, a tek dva i po časa posle nesreće došao je u beogradsku policiju u prisustvu advokata i oca Željka, koji je u četvrtak oko 22.30 doputovao iz Londona. Videlo se da je dečko izbezumljen i u šoku. Nije bio bahat i sarađivao je s policajcima. Odmah mu je urađen alko-test, kojim je utvrđeno da mladić nije bio pijan. Urađena mu je i analiza krvi i utvrđeno je da nije bio ni pod dejstvom narkotika – kaže izvor.

Očevici tragedije kažu da je djevojka prelazila ulicu na pješačkom prelazu, a prema našim saznanjima, Mitrović je prošao kroz crveno svjetlo.

Svi prikupljeni dokazi ukazuju na to da je Mitrović prošao kroz crveno svjetlo na semaforu!

– Njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja sa smrtnom posledicom, a za to je zaprećena kazna od dve do 12 godina robije – kaže izvor iz Tužilaštva.

Aleksandar Mitrović rekao je policiji da je vozio umjerenom brzinom i da je djevojka iznenada izletjela na pješački prelaz.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender