16. 08. 2022.

Ujedinjuje se SNS Srpske

Predsjedništva ove stranke ujedinila su se na nivou Banjaluke i istočnog dijela Republike Srpske, potvrdio je Milovanović i najavio da će ovaj proces biti nastavljen i u ostatku Srpske.

Prema njegovim riječima u toku su pregovori sa predsjednikom jedne frakcije, Jovanom Hadži Mitrovićem s kojim je već postignut dogovor o objedinjavanju.

Milovanović je istakao da postoje zahtjevi članstva i sipmatizera, sa kojima je saglasno i Predsjedništvo da za predsjednika stanke bude izabran bivši predsjednik Republike Srpske Nikola Poplašen, kao jak lider koji može da povede SNS i Republiku Srpsku naprijed.

“Moramo održati Izbornu skupštinu, izabrati rukovodstvo i popričati sa Poplašenom, koji je naš prijedlog”, rekao je Milovanović koji je podsjetio da stranka nema predsjednika jer je Adam Šukalo osnovao novu stranku čime mu je prestalo članstvo u SNS-u.

Iz SNS-a poručuju da će zajedno djelovati u cilju jačanja stranke te da će u Srpskoj postojati jedna, izvorna Srpska napredna stranka koju je oformio Tomislav Nikolić.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender