16. 08. 2022.

Ako je neko student ne znači da može raditi šta hoće

“Poznajem kolegu Igora Macanovića i lično mi je žao zbog svega što mu se dešava. Mislim da ga neko zloupotrebljava i iskorištava za ciljeve koji nemaju veze sa studentima, a on je očito isuviše naivan. Šteta, jer bi on bez tih ‘mentora’ bio mnogo produktivniji i korisniji i za studente i za društvo uopšte”, ocijenio je Obradović.

On je rekao da pretpostavlja da će oni koji kreiraju događaje, poput lijepljenja plakata, lansirati i optužbe na račun Unije studenata što ne stane u zaštitu Macanovića.

“U vezi sa tim želim da kažem da to što je neko student ne znači da može da radi šta god hoće i da Unija studenata mora da stane u njegovu odbranu samo zato što je student, bez obzira šta radio”, naglasio je Obradović.

On je istakao da rukovodstvo Unije studenata Republike Srpske ne podržava nikakav ilegalan rad i nastojaće da se odupre bilo čijem uticaju na njihove aktivnosti.

“Imamo naš plan rada koji je dovoljno ‘revolucionaran’, a svaki student koji bude radio na realizaciji tog plana imaće zaštitu Unije”, poričio je Obradović.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender