10. 08. 2022.

Prebolio razvod: Stojković ekspresno smuvao manekenku!

On je u petak veče viđen na beogradskom splavu „Saund” kako se ljubi s manekenkom Dejanom Živković, koja je ostala upamćena i po tome što je prije dvije godine imala ljetnju avanturu s Lolom Smiljanićem.

– Učesnica rijalitija „Top model” na Prvoj TV često se može videti u Stojketovom društvu, a njihove simpatije potvrđuje i fotka dela njenog lica koju je on postavio na Instagram i ispod nje, pored njenog imena, nacrtao srca – otkriva “Kurirov” izvor.

Nova djevojka fudbalskog reprezentativca i ranije je pikirala fudbalere!

Tako je pretprošle godine na Crnogorskom primorju uslikana u strasnom zagrljaju s Vladinim dojučerašnjim klupskim kolegom Milanom Lolom Smiljanićem.

– Manekenka se ovog leta provodi s Vladimirom u Beogradu, dok je njegova, sada već bivša supruga s detetom na moru u Crnoj Gori. Bojana se, inače, preselila u Mali Mokri Lug, u kuću svojih roditelja, a on je ostao u stanu u kojem su donedavno zajedno živeli – zaključuje naš sagovornik.

Pozvali smo Dejanu, ali su njeni brojevi telefona poznati redakciji ostali nedostupni,  dok je Bojana na “Fejsbuku” napisala:
“Glupi ljudi vuku očekivano glupe poteze…”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender