16. 08. 2022.

Srbiji žao što ne igraju u Banjaluci

Sada će na treneru Vladimiru Dragićeviću i njegovim igračima biti da nastave na talasu podrške iz „Borika“ i dobru formu i samopouzdanje iskoriste u slamanju Holanđana danas (21) za plasman u veliko četvrtfinale na SP juniora:

– Mi smo naš cilj ispunili – jasan je odmah na početku Dragićević – Prije svega sam zadovoljan sa borbenošću na svih pet utakmica. još jednom hvala publici, nosili ste ove momke. Jako smo loše otvorili protiv Angole, ali to je bilo razumiljivo poslije onakvog meča sa Danskom. Odigrali smo pet utakmica u sedam dana. Za nas turnir tek počinje.Žao mi je što ne igramo u Banjaluci, ali mislim da će momci znati da je cijela Banja Luka uz njih. Nadam se da će biti u Sarajevu naših navijača, a nadamo se i najboljem mogućem rezultatu – kaže trener srpskog tima, koji nije očekivao Holandiju u osmini finala:

– Očekivali smo Švajcarce, ali je Katar iznenadio. Švajcarci su nakon drugog dana tražili video naše reprezentacije, kako bi počeli sa pripremama za nas. Dobra stvar je što igramo u 9 uveče. Vjerovatno ćemo napraviti jednu izmjenu u sastavu, dovesti ljevorukog igrača, jer nam je ta rotacija tanka. Holandija je nezgodan tim, gledao sam njihove prijateljske utakmice protiv Njemačke – dodao je Dragićević i nastavio:

– Očekivao sam ih među četiri putnika za osminu finala, ali možda ne na trećem mjestu. Švajcarci bilježe dobre rezultate, ali i Holandija je veoma dobra ekipa. Izbacili su Island, tako da moramo dati sve od sebe. Vidjeli ste da kada se štedimo imamo problema i s Angolom, a kada smo pravi možemo pobijediti i bolju ekipu.

Ekipa je pokazala zavidan karakter…
– Primamo malo golova, kao i u pripremnom periodu. Treba pojačati u odbrani, da ovi momci pokažu da imaju srce. Nismo napadačka ekipa. Tražićemo šansu u disciplinovanom napadu, sa što manje grešaka i brzim trčanjem nazad. Uz raspoložene golmane, imamo šansu da napravimo dobar rezultat.

Ono što raduje i oporavak od povrede Mihajla Radovanovića…
– Mogao je i sinoć da brani, ali je Arsenić bio dobar – dodao je Dragićević.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender