26. 01. 2022.
Jačanje saradnje Banjaluke i Kumanova

Gradonačelniku uručena zastavica IHF-a

Povodom završetka takmičenja u okviru grupe A Svjetskog juniorskog prvenstva u rukometu, članovi Organizacionog [Gavranović i Popović] odbora prvenstva iz Banje Luke, Dušan Popović i Boris Đogo, u znak zahvalnosti, uručili su danas, 23. jula, gradonačelniku Slobodanu Gavranoviću zastavicu Međunarodne rukometne federacije (IHF).
Popović je rekao da su Grad Banja Luka i gradonačelnik uložili veliki napor kako bi takmičenje grupe A bilo organizovano na najvišem nivou.
– Predstavnici svih šest reprezentacija, koje su nastupile u Banjoj Luci, izrazili su svoje zadovoljstvo boravkom u našem gradu i nisu imali nijednu zamjerku. Organizacijom ovog događaja još jedanput smo potvrdili da je Banja Luka grad sporta, a posebno rukometa – izjavio je Popović.
Slobodan Gavranović je kazao da je Grad ekspresno reagovao kada je u pitanju sanacija SD „Borik“, jer tamo nije bilo uslova za odigravanje utakmica SP.
– Sve ono što smo uradili vrijedilo je truda, pogotovo kada znamo da je veliki broj naših sugrađana pratio utakmice SP, što govori da su Banjolučani željni velikih sportskih doagađaja – naveo je Gavranović.
On je ocijenio da je Banjoj Luci sigurno potrebna veća sportska dvorana, ali da će njena izgradnja zavisiti, prije svega, od raspoloživih novčanih sredstava.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender