10. 08. 2022.
Dodik sa ruskim investitorima o energetskim projektima

Milioni u infrastrukturne projekte u Srpskoj

Dodik je istakao da sadašnja vlast, koja je posljednjih godina uradila sve važne infrastrukturne projekte u Hercegovini i Republici Srpskoj, pokazuje da i dalje ulaže milionska sredstva u njen razvoj, dok opozicija nema čime da se pohvali, jer ništa nije ostavila iza sebe.

Predsjednik Srpske podsjetio je da su prethodnih godina samo u Hercegovinu uloženi milioni KM, da je izgrađen put prema Herceg Novom, zatim obilaznica u Trebinju, završen projekat “Čemerno”, a otvaraju se i pogoni tekstilne industrije.

On je podsjetio da Republika Srpska, između ostalog, ima dvije termoelektrane po 300 megavata, čija je pojedinačna vrijednosti od 400 do 600 miliona evra, autoput Doboj – Banjaluka koji se gradi, vrijednosti 500 miliona evra, kao i da se u svakoj opštini vodi neka aktivnost.

Predsjednik Srpske je naveo da svako ko želi to može i da vidi, a onaj ko neće – ne vidi.

“Političari se mjere po tome šta ostave iza sebe, a ja sam bio podrška trenutnoj realizaciji projekata u Hercegovini i mnogim drugim u cijeloj Republici Srpskoj”, rekao je Dodik.

Ističući da se isto odnosi prema svim lokalnim zajednicama u Srpskoj, Dodik napominje da sa posebnom pažnjom gleda i na Trebinje i na cijelu Hercegovinu.

On kaže da ga ne mogu povrijediti laži koje o njemu iznosi gradonačelnik Trebinja, ali da one ne mogu korisiti ni tom gradu, niti političkom odnosu.

Političkim neistomišljenicima je poručio da se priključe i zajedno grade sinergiju koja će Republiku Srpsku objediniti i voditi ka prosperitetu.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender