18. 08. 2022.

Može više i bolje

“Moramo da radimo više i bolje, u petak ćemo /Glavni odbor SNS-a/ doneti odluke koje će biti sasvim jasne”, rekao je Vučić za RTS.

On nije želio da komentariše odluke stranačkih organa koalicionih partnera, ali je istakao da nema namjeru da dokazuje da je Verica Kalanović, Milutin Mrkonjić ili bilo koji ministar iz drugih stranaka radio loše.

Vučić se saglasio sa konstatacijom ministra Velimira Ilića da se svi članovi Vlade trude da rade više i bolje, da dolaze na posao ranije, a odlaze kasnije.

Vučić je najavio i da će uskoro biti imenovan glavni pregovorač sa Evropskom unijom, navodeći da je i sam kriv što se sa tim kasni.

On je objasnio da je predlagano da jedan od ministara bude na čelu pregovaračkog tima, ali da je taj ministar ponudu odbio jer želi da zadrži svoj resor. Vučić nije naveo o kojem je ministru riječ.

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije istakao je i da će sudski postupak protiv vlasnika “Delta holdinga” Miroslava Miškovića biti sproveden bez obzira na to što će se od sutra on braniti sa slobode.

On očekuje da će postupak protiv Miškovića biti okončan u roku od godinu dana ili nešto duže i nada se da će suđenje u svakom slučaju biti efikasno.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender