26. 09. 2021.

Aktuelni kandidat za gradončelnika Njujorka u novom seks skandalu

I dok je prije dvije godine Vajner dao ostavku na mjesto u Kongresu, ovaj put se ne namjerava povući iz utrke za gradonačelnika Njujorka.

– Građanima Njujorka želim donijeti svoju viziju grada. Nadam se da su i dalje voljni dati mi drugu šansu – rekao je Vajner.

Vajner je potvrdio kako je upravo on slao poruke i fotografije eksplicitnog sadržaja koje je ranije ove sedmice objavio portal The Dirty. Njegova supruga Huma Abedina stajala je kraj njega dok je pred okupljenim novinarima priznao aferu s 22-godišnjakinjom koja i dalje ostaje anonimna, javlja agencija Reuters.

Eksplicitne poruke datiraju iz sredine 2012. godine, a Vajner je pod pseudonimom “Carlos Danger” djevojci obećao novi auto, stan i mnogo štošta.

Cijelu konferenciju Huma je popratila sa smiješkom na licu. Mnogima se ovo možda čini kao deja vu, jer gotovo isti skandal dogodio im se prije dvije godine. Tada su takođe procurile fotografije koje Weiner slao ženama putem društvenih mreža.

Huma mu je tada oprostila, baš kao i danas.

– Volim ga, oprostila sam mu. Vjerujem u njega i kao što je sam rekao – idemo dalje, rekla je Huma, inače nekadašnja bliska saradnica Hilari Klinton.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender