26. 07. 2021.

Najbolji ženski parfemi po izboru muškaraca

Koji je ženski parfem najbolji? Možda to pitanje ne treba postavljati ženama, već muškarcima. U istraživanju koje je proveo američki magazin Cosmopolitan, muškarci su se odlučili za sledeće parfeme. Ipak, to ne znači da trebate odmah trčati do parfimerije i kupiti neki od njih. Uvijek nosite ono što se prvenstveno vama sviđa. Ipak, hajde da vidimo o kojim parfemima je riječ.

 

Live in love by Oscar de la Renta

Ovaj miris je priča o ljepoti, romantici i cvjetnim notama! Njegove gornje note su zumbul, bergamot i đurđevak. On, takođe, sadrži i drvenaste note, od kedra do ćilibara i mošusa. Live in love je odličan za večernje izlaske.

 

Body by Burberry

Ako ste u potrazi za mirisom koji odiše luksuzom i senzualnošću, onda je ovaj parfem baš za vas! Obilježavaju ga note breskve, ruže i sandalovine. Odličan je i za dnevne i za večernje varijante.

 

DKNY pureDKNY Verbena

Miris koji odiše svježinom, oštrinom i potpunom čistoćom. Nevjerovatne note božura, latica jasmina u kombinaciji sa notama ćilibara i morkse mahovine ovom parfemu daju njegov jedninstven i neponovljiv miris. Lagan, sjajan, divan!

 

Lovestruck by Vera Wang

On je sladak, sočan i senzualan. Već po izgledu bočice se da naslutiti o kakvoj mješavini je riječ: ružičasta guava, mandarina, tuberoza i cvijet lotosa. Fantastičan je za duge, ljetne večeri.

 

My queen by Alexander McQueen

Ako želite nešto jedinstveno i drugačije, onda birajte ovaj parfem. Miris otvaraju note badema i ljubičice koje polako prelaze u čiste note narandže, bijelog mošusa i suncokreta. Miris se dalje razvija ka notama pečulija, kedra i vetivera, a na kraju završava notama perunike i vanile. Da, ovaj parfem je jedinstven i po tome što mu je struktura sačinjena od četiri nivoa, za razliku od tradicionalnih parfema koji imaju samo tri nivoa.

 

Euphoria by Calvin Klein

Egzotični cvjetno-voćni miris je prozračan i sočan poput voćnih nota koje su zarobljene u njemu. Tajanstven je i privlačan kao tamno egzotično cvijeće. On vas poziva da uživate u radostima života. Osnovne note su šipak, japanska jabuka, lotus, crna orhideja, ljubičica i ćilibar. Namijenjen je ženama koje se osjećaju seksi, šik i samouvjereno.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender